Conclution
Vi överlevde kakan! Men gud vad mycket kakao den smakade. Kan nog bero på att i receptet stod det 3/4 dl kakao alltså 3 fjärdedelar. Och jag trodde det stod 3 eller 4 dl, haha jag kan det här jag! Men den gick att äta och det var som en blandning mellan kladdkaka och chokladpudding. Här nedan har ni receptet :)
Ingredienser:
100 g smör
2 st ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
½-1 dl ljus sirap
Gör så här: Sätt ugnen på 175°C.
Smält smöret och blanda i sirapen.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ihop torrvarorna.
Häll i smörblandningen tillsammans med torrvarorna i äggsmeten.
Blanda ihop och häll ut i en smörad och bröad rund form med avtagbara kanter.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i c:a 15 minuter.
