Conclution

Vi överlevde kakan! Men gud vad mycket kakao den smakade. Kan nog bero på att i receptet stod det 3/4 dl kakao alltså 3 fjärdedelar. Och jag trodde det stod 3 eller 4 dl, haha jag kan det här jag! Men den gick att äta och det var som en blandning mellan kladdkaka och chokladpudding. Här nedan har ni receptet :)

Ingredienser:
100 g smör
2 st ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
½-1 dl ljus sirap

Gör så här: Sätt ugnen på 175°C.
Smält smöret och blanda i  sirapen.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ihop torrvarorna.
Häll i  smörblandningen tillsammans med torrvarorna i äggsmeten.
Blanda ihop och  häll ut i en smörad och bröad rund form med avtagbara kanter.
Grädda  kakan i nedre delen av ugnen i c:a 15 minuter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: